Parenclubs

Parenclubs zijn clubs waar swingers terecht kunnen om met elkaar in contact te komen. Bovendien zijn de clubs vaak ingericht om een drankje met elkaar te doen, maar ook is er gelegenheid om te swingen / seks te hebben. Bij een parenclub wordt vaak gedacht dat enkel stellen welkom zijn, echter kan een single man / vrouw ook toegelaten worden voor swingercontact. Bij sommige parenclub is dat standaard, bij andere is het alleen mogelijk tijdens speciale avonden. In Nederland en België zijn er totaal een 40 bekende parenclubs. Vaak zijn er ook plaatselijk “privehuisjes” te vinden. Dit zijn geen echte parenclubs. Zij komen vaak wel naar boven wanneer men naar parenclubs op zoek is, maar de huizen zijn hetzelfde als een bordeel.

Als stel of als single naar parenclubs

ParenclubsWanneer je als stel of koppel op zoek bent naar een parenclub is het dus handig even te kijken of de club die je gaat bezoeken daadwerkelijk een parenclub is en niet een bordeel of club die gericht is op single mannen. Veel huizen van plezier richten zich simpelweg op alleen mannen. Parenclubs zijn op stellen gericht. Vaak is dit aan de entree prijzen al terug te zien. De clubs hanteren lagere prijzen voor stellen en vrouwen en wat hogere prijzen voor mannen. Doorgaans zijn er iets meer mannen aanwezig dan vrouwen, waardoor de entreeprijs voor stellen en vrouwe lager ligt. Je kan in contact komen op https://kiksex.eu/ of bijvoorbeeld op https://fetishclub.eu!

Parenclubs bezoeken?

Parenclubs bezoeken of gewoon op zoek naar meer informatie? Of wil je juist heel graag een parenclub bezoeken maar ga je liever niet alleen? Op al deze vragen biedt deze website een antwoord. Dat komt goed uit toch? Te beginnen met de informatie. We hebben gemerkt dat er heel veel mensen in Nederland interesse hebben in Parenclubs maar er weinig over weten. Dit is geen schande, maar het is wel goed om te weten waar je aan begint. Daarom hebben we besloten om op onze pagina veel informatie te zetten. Zo kan iedereen zich eerst goed inlezen in wat een parenclub nu precies is. Wat zijn de regels? Hoe heb je je te gedragen? Dit zijn enkele van de vragen waarop je antwoord krijgt. Ben jij helemaal nieuw en heb je nog nooit een parenclub bezocht? Dan raden we jou van harte aan om eerst even rustig het een en ander door te lezen.

Wat zijn de beste parenclubs?

De vraag die wij absoluut het meest krijgen is waar de beste parenclubs te vinden zijn. Dit is geen rare vraag, want dat is ook wel het belangrijkste. En, je voelt hem al aankomen, ook daar hebben we natuurlijk een antwoord op. Op deze pagina vind je mooie lijsten met de beste parenclubs van Nederland. Het zal je misschien verbazen maar het zijn er een stuk meer dan je zou denken. Je ziet ze alleen niet omdat ze over het algemeen niet heel centraal gelegen zijn. Ze liggen vaak in afgelegen gebieden zodat de privacy van de bezoeker beter te garanderen is. Heel logisch. Lijkt het je wel leuk en geil om een bezoekje te wagen? Maar wil je liever niet alleen? Dat snappen wij. Op deze website kom je ook simpel in contact met hele leuke dames die wel een keer meewillen. Geloof ons, dit wordt een heel geil avontuur.